0505 962 07 45 cgstemizlik7@gmail.com

Isparta Dış cephe temizliği CGS Temizlik

Ofis temizliği

DIŞ CEPHE TEMİZLİĞİ

Günümüzde artık plaza ve yüksek binaların hayatımıza dâhil olmaya başlamıştır. Bu tür yerlerin dış cephe temizliği de öyle sanıldığı gibi kolay bir iş değildir. Dış cephe temizlikleri profesyonel ekipler ve doğru ekipmanlar ile yapılmalıdır. Özellikle binanın ya da dış cephesi temizlenecek olan mekânın boyuna ve bina türüne göre vinç ve koruma sistemleri kullanılmalıdır. Isparta dış cephe temizliği bu konuda gerekli hassasiyetleri göstermektedir. Özellikle büyük binaların dış cephelerinin temizliğinin ne kadar zor olduğu düşünülürse bu işin oldukça dikkat ve özen gerektiren bir iş olduğu da daha kolay anlaşılır. Buna göre de değişik koruma ekipmanlarının hassasiyet ile kullanılması gerekmektedir. Dış cephe temizliği esnasında özellikle dikkat edilen bir diğer konu da zemin temizliğinde kullanılacak ürünlerdir. Her binanın zemin malzemesi ayrı ayrı tespit edilerek zemine göre belirlenecek olan kimyasal ürünler ile özellikle cam zeminlerde parlatıcılar kullanılarak dış cephe temizlikleri yapılır.

Dış mekân temizliği ne kadar önemli ise iç mekân temizliği de bir o kadar önemli bir konudur. Öyle ki temiz bir ortamda çalışmanın çalışanın performansını arttırdığı düşünülürse ofis temizliği konusunda da özenli olmak gereklidir. Özellikle yerleşmiş olan bakterilerin yok edilmesi için işin uzmanı bir ekip ile çalışılması gereklidir. Mobilyalardan ıslak zemine kadar zaman zaman ofis temizliklerinin profesyonel ekiplerce yapılması hijyenik ortam açısından gerekli görülmektedir. Isparta ofis temizliği hijyenik kurallara sadık kalarak ofis mutfağından kullanılan koltuk ve sandalyelere kadar ortamdaki her eşyanın bakterilerden temizlenmesini sağlar. Mikrop olasılığı yüksek olan ve aklınıza gelebilecek temizlenmesini istediğiniz her alan dezenfekte edilir. Kaliteli ve uzman bir ekip ile tüm bu işler oldukça kısa bir sürede bitirilir. Özellikle ofislerde bulunan ve işlerin yürümesine yardımcı olan elektronik ve teknolojik aletlerin temizliği hassasiyet ile yapılır.

Temiz konusunda en zor olanı da inşaat sonrası temizlik durumudur. İnşaat atıklarından kurtulmak için Isparta inşaat temizliği villa site bina gibi pek çok mekânın inşaat sonrası temizliğini yapmaktadır.  Bina içi mermerlerden yapımı tamamlanan inşaatın atıklarına kadar aklınıza gelen her türden inşat temizliği hizmeti verilmektedir. İnşaat sonrası temizlik hizmetlerinden evinde tadilat yaptırmış olanlarda yararlanabilir. Her birikendi alanında uzmanlaşmış olan ekip üyeleri sadece kendi iş alanlarının temizliğini gerçekleştirmektedir. İnşaat temizliğinde alçı sıva ya da boya gibi kalıntıların temizliği pek çok kişinin gözünü korkutmaktadır. İşte tüm bu korkuları ortadan kaldırmak ve kolay ve hijyenik temizlik sağlamak için profesyoneller ile çalışmanızda yarar vardır. İnşaat kalıntıları temizlenirken özellikle fayans aralarının bakımı esnasında oldukça hassas davranılarak herhangi bir çizilmeye olanak tanınmamaktadır. Bu türden kalıntılar öncelikle zemine zarar vermeyecek kimyasallar ile iyice yumuşatılır sonrasında ise ince temizliği yapılır. Moloz kalıntılarından parkelere kadar hassasiyet ile temizlik sağlanır.