0505 962 07 45 cgstemizlik7@gmail.com

En uygun Fiyatlara Temizlik Hizmetleri CGS Temizlik

Cam ekibi

Cam ekibi

En uygun Fiyatlara Temizlik Hizmetleri

Yıllardır uzman ekipler tarafından en kaliteli hizmeti sunan Serik temizlik şirketleri için müşteri memnuniyeti her zaman ön planda tutulmaktadır. Şirketin genel prensibi en kaliteli temizliği en uygun fiyatlara sunmaktır. Temizlik hizmeti olarak alanları çok geniş bir firmadır. Verdiği hizmetler arasında inşaat sonrası daire ya da bina temizliği, eşyalı ev temizliği, otel temizliği, banka temizliği, site içi bina temizliği, ofis, büro temizliği, dış cep’e cam temizliği, okul temizliği, fabrika temizliği ve benzer birçok alanda temizlik hizmeti sunmaktadır. Temizlik hizmetlerinde kullandığı son sistem teknolojik vakumlu makinler sayesinde kısa zamanda kaliteli bir temizlik sunmaktadır. Özellikle koltuk ya da döşemelerde temizlik malzemesi özel sıvı kullanılmaktadır. Bu sayede renklerinde ya da kumaşta asla bir hasar oluşmamaktadır.

Ev Temizliğini Yapan Şirketler

Özellikle çalışan bayanların tercihi olan ya da detaylı temizlikte zorlanan bayanlar için ev temizliği hizmeti ile yıllardır verdiği kaliteli hizmetler sonucu takdir kazanan Gazipaşa temizlik şirketleri yedi gün yirmi dört saat hizmet vermektedir. İstediğiniz saatlerde evinize gelen deneyimli ekiplerimiz detaylı temizlik işlerinizi en kısa sürede mükemmel bir şekilde yapmaktadır. Müşterinin isteğine göre duvar silme temizliği de yapan şirketlerimiz aynı zamanda camlarınızı dış ve iç olarak komple temizlemektedir. Perdelerinizi yıkandıktan sonra ütü işlemi yaparak camlarınıza takılmaktadır ve dış cep’e de bulunan panjurlarınızda detaylı bir şekilde temizleyerek evinize en kaliteli temizlik hizmetini sunmaktadır.

Ofis Temizliğinde En Uygun Fiyatlar

Ofis temizliğinde yapılaması gereken temizlik hizmetini en kaliteli şekilde müşterisine sunan Kumluca temizlik şirketleri için müşteri memnuniyeti ön planda tutulmaktadır. Ofisinizde bulunan eşyaları ofis içersini en uygun fiyatlarla müşterisine sunan firmamız için gelen prensip yapılan hizmetin garantisini vermektir. Ofis içersinde verilen temizlik hizmetlerimiz arasında ofis içi ve dış cep’e camları silmek, müşteri isteğine göre duvar silmek, genel ofis malzemelerinin tozunu almak. Zeminde bulunan parkenin cinsine göre temizlik malzemesi kullanarak zemin temizliği yapmak ve ofis içersinde kullanılan koltukların kumaş cinsine göre vakumlu makineler ile detaylı yıkama ve kurutma işlemini yapmak başlıca hizmetlerimiz arasındadır.