0505 962 07 45 cgstemizlik7@gmail.com

Kepez Ev Temizliği CGS Temizlik

makinalarimiz

makinalarimiz

Kepez Ev Temizliği

Kepez ev temizliğifirmaları sadece bu iş için değil, ofis apartman gibi alanlarda da itina ile temizlik yapmaktadırlar. Yaptıkları işe son derece büyük önem veren firmalar, müşteri ile önceden görüşerek temizlenecek evin varsa fotoğraflarını yoksa modelinin tarifini isterler. Bunları sağlayamayan müşteri için evlere keşfe gidilir. Sonrasında temizlik için gerekli malzeme ve kimyasallar hazırlanır. Hazırlanan malzemeler genellikle bir kullanımdan sonra bir daha kullanılamayan malzemelerdir. Ev temizliğiniz için Kepez ev temizliği firmalarını arayarak ya da web sitelerinden ulaşarak gerekli tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Kepez Ofis Temizliği

Kepez ofis temizliği üzerine oldukça deneyimli firmalar ile dopdolu. Ofislerde yapılacak temizlik için son teknoloji temizlik ürünleri kullanılmaktadır. Halı ve değişik tüylü zeminlerde buharlı ve anti bakteriyel ürünler kullanılmaktadır. Bu tür ürünlerin sıcak buhar özelliği vardır. Halı içindeki mite ve mikropları öldürür. Duvar gibi bölgelerde özel temizlik bezleri devreye girer.  Bitkisel ve kimyasal karışımları temizlik malzemeleri ile hem duvarlar hem de camlar zarar görmeden temizliği sağlanır. Mobilya gibi yüzeylerde çizmeyi önleyecek mikrofiber kuru bezler kullanılır. Tüm temizlik malzemeleri içinde parfüm etkisi vardır ve kalıcıdır. Koltuk yüzeylerinde kumaşa zarar vermeyecek temizlik malzemeleri kullanılmaktadır. Özellikle deri kumaşlar için özel deterjanlar kullanılır.

Kepez Apartman Temizliği

Kepez apartman temizliği firmaları, her türlü temizlik işleriniz için sizinle birlikte. Apartman sakinlerinin anlaşmaları üzerine apartman merdivenleri, camları, damı, bahçesi ve bodrumu rutin aralıklar ile temizlenip ilaçlanır. Daha sonraki oluşabilecek her türlü bit, kene, pire gibi tehlikeli böceklere karşı kimyasal içeriği yüksek temizlik malzemeleri kullanılır ve arkasından çocuklara ve büyüklere zarar vermeyen ama böceklerin canına okuyan böcek ilaçları kullanılır. Yapılan her temizliğin arkasından ilaçlama sağlanır. Apartman temizliği, toplu bir yaşam alanı olduğu için, çok önemlidir. Özellikle asansör yedi yirmi dört kullanıldığı için sık sık temizlenmelidir. Günümüzde hem kadınlar hem de erkekler çalıştığı için bu işi yapacak kimse kalmıyor. Öyle ise Kepez temizlik firmalarından birini arayın ve size bu konuda yardımcı olmalarını rica edin.