0505 962 07 45 cgstemizlik7@gmail.com

Antalya Ofis Temizliği CGS Temizlik

Antalya Ofis Temizliği

Günümüzde temizlik zorunlu bir ihtiyaç haline gelmiştir. Özellikle çalışma yerlerinin temiz olması son derece önemlidir. Kirli bir ofis gören müşteriler firma hakkında olumsuz düşünceler düşünmektedir. Çeşitli yapıdaki firmalarda birçok küçük detay bulunmaktadır. Bu detaylar temiz bir görüntü açısından önemlidir. Antalya Ofis temizliği son derece ciddiye alınması gereken bir konudur.

Ofis temizlik işlemi ofisteki zeminin durumuna göre özel bir şekilde yapılır. Ofisler evlerden bile daha çok vakit geçirilen mekanlardır. Ofisler ortak kullanım alanı olduğu için sıkça kirlenmektedir. Bu yüzden de ofislerin düzenli bir şekilde temizlenmesi gerekmektedir. Ofislerde genellikle halıfleks kullanılmaktadır. Bunlar da çok çabuk kirlenmektedir. Ayrıca çokça leke olmaktadır. Bu lekeler için özel yöntemlerin kullanılması gerekmektedir. Aksi halde halı zarar görmektedir. Ofislerde masa temizliği de son derece önemlidir. Ortak kullanım alanı olan ofislerde tuvaletler ve mutfaklar da özel maddeler ile temizlenmelidir. Temizlik yapılırken her alan için özel maddeler kullanılmalıdır. Firmamız ofis temizliği büyük bir özenle yapmaktadır.

Antalya İnşaat Temizliği

Antalya inşaat temizliği yapan firmamız inşaat sonrası temizlik hizmetini büyük bir özenle yapmaktadır. Bu iş mutlaka profesyonel bir şekilde yapılmalıdır. Aksi takdirde çok kötü zararlar oluşmaktadır. Firmamız modern ekipmanlar ile temizlik yapmaktadır. Bu şekilde çok daha kalıcı bir temizlik yapılmaktadır. Yerler için kullanılan özel ekipmanlar ile zemin hiç bir zarar görmeden temizlenmektedir. Fayans ve camlarda bulunan alçı, beton izleri temizlik işlemini zorlaştırmaktadır. Bu durumda özel kimyasal maddeler kullanılarak temizlik yapılmaktadır. Bu kimyasal maddeler tehlikelidir. Bu yüzden de profesyoneller tarafından bilinçli bir şekilde kullanılmalıdır. İnşaat sonrası temizliğin eve eşyalar taşınmadan önce yapılması gerekmektedir. Aksi takdirde temizlik işlemi çok daha zor olmaktadır.

Antalya Yangın Temizliği

Antalya yangın temizliği firmamız tarafından özenle yapılmaktadır. Yangın sonrası temizliğin profesyonel kişiler tarafından yapılması gerekmektedir. Yangının boyutu ne kadar büyükse o kadar özenli bir temizlik yapılmalıdır. Yangın sonrası yapılacak olan temizlikte içeri sinen kokunun giderilmesi son derece önemlidir. Yangının söndürülmesi itfaiye tarafından yapıldı ise ev çok daha fazla zarar görmüştür. Bu yüzden farklı temizlik yöntemleri uygulanmalıdır. Öncelikle itfaiye ekiplerinden kaza raporu alınıp incelenmektedir. Yangın sonrası is kokusunun giderilmesi için özel kimyasallar kullanılmaktadır. Zarar gören ve kullanılabilecek durumda olan eşyalar da özenle temizlenmektedir. Yangın sonrası mutlaka boya ve badana işlemi yapılmalıdır. Yangın sonrası temizlik büyük bir özenle yapılmalıdır. Zaten zarar görmüş olan yapının daha fazla zarar görmemesi için kullanılacak olan kimyasallar özenle seçilmelidir.

Firmamız profesyonel şekilde temizlik hizmeti vermektedir. Ofis temizliği, yangın temizliği, inşaat temizliği gibi hizmetler verilmektedir. Bu hizmetler profesyonel ekipler tarafından verilmektedir. Ekipte yer alan çalışanlar özenle seçilmektedir. Firmamız en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlarla vermektedir.