0505 962 07 45 cgstemizlik7@gmail.com

Korkuteli Bina Temizlik Şirketleri CGS Temizlik

Mağaza temizliği

Korkuteli Bina Temizlik Şirketleri

Korkuteli bina temizlik şirketleri hakkında bilgi almak için sizler de hemen gerekli tüm bilgilere bizden ulaşabilirsiniz. Şimdi profesyonel bir firma olduğumuzu anlatırken, sizlere genel hatlarıyla çalışma şekillerimiz hakkında bilgi verelim. Sizlerin çalışma blokları ve sitelere göre, çalışma çizelgeleri koyuyoruz. Bunları yaparken, amacımız, sizlerin, giriş ve çıkış saatleri, temizlik saatleri konusunda her türlü bilgiye sahip olmanız gerekmektedir.

Şunu da açık bir şekilde belirtmek gerekir ki, bir personelin eğitimi çok önemlidir. En azından bizim için böyle. Çünkü bizler sizlerin samimiyeti ve memnuniyeti için işler yapıyoruz. Sizler de bizlere güvendiğiniz zaman ücretsiz bir şekilde hemen kontrol etmeye gelen ekiplerimiz sizlere gereken planlama ve programlamaları yapmaktadır.

Korkuteli  Bina Temizliği

Her zaman için sizlerden gelen dönüşler ile Korkuteli bina temizliği konusunda hizmet verirken, kendi malzemelerimizi kullanıyoruz. Kullandığımız paspaslar bile özel olarak merdiven temizliği için kullanılan paspaslar olmaktadır.

Şunu unutmamak lazım ki, doğru temizlik aynı zamanda sağlığı da beraberinde getirmektedir. Aynı şekilde asansör temizliği ve asansör boşlukları temizliği konusunda da istediğiniz periyodik sisteme uygun olarak her türlü hizmet sizlere sunulmaktadır. Bunların haricinde, siz değerli müşterilerimize doğru ve düzenli bir şekilde hizmet ulaştırılmaktadır. Bu arada tüm personelimiz için insan kaynakları ekibimiz özlük işleri dosyalarında her türlü belgeyi muhafaza etmekte ve sonuç ulaştırmaktadır.

Korkuteli Bina Temizlik Firmaları

Korkuteli bina temizlik firmaları konusunda her zaman doğru ve düzenli bir şekilde hizmet vermeye gayret ediyoruz. Çöp suyu kalıntıları konusunda özellikle böcek ve sinek oluşmaması için özel temizlik malzemeleri ve çamaşır suyu kullanımı ile temizlik yapılmaktadır. Temizlik yapılan tüm bezler mikrofiber bezlerdir. Burada cam temizliği konusunda da sıkıntı yaşanmaması durumudur.

Ayda bir kez de diğer yerlere göre daha nadir olarak tozlanmış olan, elektrik panoları v.b. yerlerin temizliği de yapılmaktadır. Her zaman temiz ve düzenli bloklar ve apartmanlar için sizler de bizleri tercih ediniz. Kullanılan tüm malzemeler tarafımızdan tedarik edilmektedir ki, her zaman doğru ve düzgün bir şekilde hizmet verilmesi gerekmektedir.