0505 962 07 45 cgstemizlik7@gmail.com

Antalya AVM Temizliği CGS Temizlik

21
Mar

Ev temizliği

Temizlik Uzmanlık İsteyen Bir İştir!

İnsanların boş zamanlarını geçirdiği yerlerden birisi de alışveriş merkezleridir. Her gün yüzlerce insanın girip çıktığı alışveriş merkezlerinin temizliği de bir o kadar önemlidir. Antalya avm temizliği alanında faaliyet gösteren firmamız profesyonel temizlikleri ile tercih edilmektedir. Ziyaretçilerin zaman geçirdiği alanlarda ziyaretçilerin hareketlerinin kısıtlanmaması ve daha temiz bir alanda zaman geçirmesini sağlamak için çalışanların hızlı ve pratik olması gerekir. Sabah saatlerinde açılan avm ler günün geç saatlerine kadar dolup taşmaktadır. Bu nedenle de bu alanların temiz olması da çok önemlidir. avm içerisinde göreceğiniz her alanın temizliği firmamız çalışanları tarafından kısa sürede mükemmel bir şekilde yapılmaktadır. Özellikle toplu kullanım alanları olan tuvaletler, bebek bakım odaları, asansörler, masa ve sandalyelerin temizliği firmamız tarafından kontrol altında olup tertemiz görünmektedir.
Firmamızın faaliyetleri içerisinde en çok tercih edilen bir başka temizlik de ofis temizliğidir. Antalya ofis temizliği firmaların talep ettikleri günler ya da saatler içerisinde yapılmaktadır. Firmamız gerektiğinde gece mesailerine de kalarak ofislerin temizliğini üstlenebilir. Ofis içerisindeki demirbaşların temizliği de yine deneyim işidir. En ufak bir parçanın yerinin değiştirilmesi ya da yanlışlıkla cihazların düğmelerine basılması ufak tefek hasarlara neden olabilir. Firmamız her alanda olduğu gibi ofis ortamında da detaylı temizliği ele alabilecek deneyime sahiptir. Mesai saatleri içerisinde eğer bir temizlik yapılması zorunlu ise de firmamız personelleri günün erken saatlerinde ofise gelerek temizliği en kısa sürede bitirmeyi hedefler.
Sürekli gelişen kentsel dönüşüm projelerinden firmamızda payına düşeni almaktadır. Yeni ev kuranlar, evini yenileyenler ya da ofisini daha büyük bir alana taşıyanların en büyük ihtiyacı inşaat sonrası temizliktir. Antalya inşaat temizliği konusunda da deneyimli olan firmamıza bu konuda güvenebilirsiniz. İnşaat sonrası alçı kalıntıları, boya kalıntıları, fayans aralarına biriken tozlar firmamız tarafından kısa sürede temizlenebilmektedir. Kullandığımız ekipmanlarımız ve hijyen malzemelerimizin tamamı kalitelidir. Bu yüzden de bir iki yakın arkadaşınızı çağırıp günlerce uğraşmak yerine firmamızı arayıp randevu almanız yeterlidir. Boş alanların temizliği kolay olur düşüncesinin işin başına geçtiğinizde ne kadar zor olduğunu görebilirsiniz. Bu alanların temizliği deneyim ister. Bu nedenle firmamızı arayarak temizlik konusunda detaylı bilgi alabilirsiniz.

Leave A Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir