0505 962 07 45 cgstemizlik7@gmail.com

Havuz Temizliği CGS Temizlik

Havuz temizliği

Havuz temizliği

Havuz Temizliği

Havuz temizliği hiç olmaz ise iki günde bir yapılması gereken bir temizlik türüdür. Özellikle yaz aylarında sıkça kullanılan havuzların temizliklerinin yapılabilmesi için öncelikle içindeki suyun boşaltılması gerekir. Suyu boşaltılan havuzun iç kısmında meydana gelen yosun. Mantar, su mikropları ve suda üreyen daha birçok bakterinin temizliği için havuz iç duvarlarının temizlenip ilaçlanması gerekir. İlaçlanmasındaki amaç sonraki doldurulacak havuz suyu içinde bakteri üremesini engellemektir. Havuz temizliğinde farklı temizlik ürünleri kullanılır. Çünkü normal temizlik ürünlerinin bol su ile durulanması gerekir. Havuzlarda böyle bir imkân olmadığı için temizlik maddelerinin güçlü ama alerjik reaksiyona sebep olmaması gerekir. Örneğin klor böyle bir maddedir. Temizlenen havuzun suyu çok fazla kullanımdan sonra en fazla iki gün dayanabilir. Sonra yine değiştirilmesi gerekir.

Banka Temizliği

Banka temizliğien kolay olan fakat en ayrıntılı olan bölgedir. Burada özellikle paraların değdiği alanların sıkça temizlenmesi gerekir. Çünkü elden ele dolaşan paralar dünyanın en kirli maddeleridir. Vezne kısımları, kapılar, sıra numarası alınan tuşlar, çalışanların masaları ve yerler en sık temizlik isteyen bölmelerdir. Banka temizliğinde en dikkat edilmesi gereken şey temizlik maddesinin silinince iz ve tortu bırakmayan bir madde olmasıdır. Ayrıca insanların sıra beklerken oturdukları alanlar ve buraların tutma yerleri de sıkça silinmelidir. İnsan ellerinin değdiği her yer pistir ve silinmesi gerekir.

Yangın Sonrası Temizlik

Yangın sonrası temizliken zor ve ayrıntılı temizlik çeşididir. Bu tür temizlikleri insanlar kendileri yapmak yerine mutlaka bir temizlik şirketi ile anlaşmaları gerekir. Yangın sonrası temizlik şirketleri sadece bu iş için çalışıyorlar. Temizlik için önceden ücretsiz olarak bir keşif ekibi gönderiyorlar ve temizlik alanlarını listeliyorlar. Nelerin yapılması gerektiğine karar verdikten sonra gerekli ekipmanları ve yeterli ekibi yanlarına alarak yangın yeri ya da afet yeri gibi yerlerin temizliği ile ilgileniyorlar. Yangın sonrası temizliği ikiye ayrılır. Önce kaba temizlik yapılır. Yangından kalan malzemeler ve molozlar toplanarak çöpe atılır ve ortam ince temizlik için uygun hale getirilir. Yangın sonrası yeriniz yeni yapılmış gibi gıcır gıcır olur.